Skip to Content

Nieuwe look voor de ING-kantoren in België ... en elders!

Een ‘make-over’ van de bestaande kantoren van ING België

ING België implementeert niet alleen het Client House-concept in de strategische stedelijke centra van het land: de bank gaat ook een ‘make-over’ van de bestaande kantoren doorvoeren.

België is één van de zeven testlanden binnen de ING-groep die als eerste de nieuwe visuele identiteit van de kantoren gaan implementeren. Zo komt er hetzelfde logo op de gevel van alle kantoren, of ze nu in Polen, Italië of Turkije gevestigd zijn. Bovendien krijgen alle interieurs houten elementen, meer open ruimtes, warm meubilair ... De klanten worden niet meer ontvangen door medewerkers achter een desk, maar rechtstreeks door een Customer Coach onthaald. Kortom, een ‘gezelligere’ sfeer die aansluit bij het gemoderniseerde imago van ING dat overal ter wereld identiek zal zijn.

In België zijn al twee kantoren op deze manier heringericht: Wiener (in het zuiden van Brussel) en Wemmel (in Vlaams-Brabant). Alle andere kantoren – zowel statutaire als zelfstandige – volgen geleidelijk.

Wilt u alvast de nieuwe sfeer in de ING-kantoren van de toekomst komen ontdekken? U bent van harte uitgenodigd op de officiële opening van het kantoor in Wemmel op 26 maart a.s. van 18u tot 20 uur. Meld gewoon even dat u komt aan [email protected]. Komt u liever op een ander moment? Maak gerust een afspraak op een tijdstip dat u beter uitkomt.

Adres van ING kantoor Wemmel: Markt 54, 1780 Wemmel

Meer informatie:
Press Office ING België
​Marie-Lise Verschelden
​+32 476 37 85 65
[email protected]

 

Terug naar boven