Skip to Content

ING België opent een nieuw Client House in Aalst

Na Waver, Brussel en Gent Kouter krijgt nu ook Aalst een Client House. Op deze manier wil ING België de klantbeleving nog verbeteren, die meer dan ooit centraal staat in de strategie van de Groep.

Stel u een bankkantoor voor dat volledig afwijkt van het beeld dat spontaan in u opkomt. Beeld u een plaats in die zo ontworpen is dat u thuis in uw fauteuil lijkt te zitten, met een kop koffie binnen handbereik. U beschikt er ook over multimedia-instrumenten om uw bankverrichtingen af te handelen en alle mogelijkheden te ontdekken die deze tools voor u in petto hebben. Bovendien staan er adviseurs klaar om u verder te helpen met al uw praktische of financiële vragen en verzoeken, of u nu een particuliere klant, een vennootschap of een private banking-cliënt bent.

Het is op basis van dit concept met de focus op klantbeleving dat ING de Client Houses gecreëerd heeft. Het zijn ‘2.0’-kantoren  waar de digitale aanpak en de persoonlijke dienstverlening met elkaar verzoend worden, en die tegelijkertijd een sterke lokale verankering hebben. Niet alleen via de inrichting - het Client House van Aalst zet het plaatselijke erfgoed in de kijker- maar ook via de aandacht voor en ondersteuning van organisaties die actief zijn in de regio. Voor de eerste zes maanden besloot het Client House van Aalst bijvoorbeeld om de verenigingen Mensen voor Mensen, Domo Aalst vzw en Goedewil vzw te ondersteunen.Tijdens en buiten kantooruren stelt het bovendien een zaal ter beschikking en levert het zo een bijdrage tot het economische, culturele en verenigingsleven in de streek.

Het Client House van Aalst is het vierde ING Client House in België. In maart is Leuven aan de beurt.

Van harte welkom

U bent van harte welkom op de openingsavond van het ING Client House in Aalst op 22 januari tussen 17 en 22 uur. Of wil u op een andere datum een bezoek brengen? Geef ons een seintje door een mail te sturen aan [email protected].

 

Praktische informatie

Uitgebreide openingsuren

- Maandag, disndag, woensdag en vrijdag: van 9u00 tot 18u00

- Donderdag: van 10u00 tot 19u00

- Zaterdag: van 10u00 à 13u00

Adres: Gentsesteenweg 150 - 9300 Aalst

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven