Skip to Content

ING België opent nieuw Client House in Luik

Na Waver, Brussel, Gent, Aalst en Leuven krijgt nu ook Luik een Client House. Op deze manier wil ING België de klantbeleving, die meer dan ooit centraal staat in de strategie van de Groep, nog verbeteren.

ING Client House
Stel u een bankkantoor voor dat volledig afwijkt van het beeld dat spontaan in u opkomt. Beeld u een plaats in die zo ontworpen is dat u thuis in uw fauteuil lijkt te zitten, met een kop koffie binnen handbereik. U beschikt er ook over multimedia-instrumenten om uw bankverrichtingen af te handelen en alle mogelijkheden te ontdekken die deze tools voor u in petto hebben. Bovendien staan er adviseurs klaar om u verder te helpen met al uw praktische of financiële vragen en verzoeken, of u nu een particuliere klant, een bedrijf of een private banking-cliënt bent.

Het is op basis van dit concept met de focus op klantbeleving dat ING de Client Houses gecreëerd heeft. Het zijn ‘2.0’-kantoren waar de digitale aanpak en de persoonlijke dienstverlening met elkaar verzoend worden, en die tegelijkertijd een sterke lokale verankering hebben. Niet alleen via de inrichting - het Client House van Luik zet het plaatselijke erfgoed in de kijker met het Guillemins-station of de Opéra Royal de Wallonie - maar ook via de aandacht voor en ondersteuning van organisaties die actief zijn in de regio. Zo zal het Client House Liège Opéra de verenigingen La Lumière, Ligue Alzheimer en Entrevues.
​Bovendien stelt het tijdens de kantooruren een zaal ter beschikking om zo een bijdrage te leveren tot het economische, culturele en verenigingsleven in de streek.

Het Client House van Aalst is het zesde ING Client House in België. Tegen eind 2021 wenst ING België er een 15-tal te openen. 

Naast de opening van de Client Houses in de grote strategische steden, blijft ING België ook investeren in de renovatie van haar bestaande kantoren.

Praktische informatie Client House Liège Opéra
Uitgebreide openingsuren
​- Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: van 9u00 tot 18u00
​- Donderdag: van 10u00 tot 19u00
​- Zaterdag: van 10u00 à 13u00
​Adres: Rue Georges Clémenceau 13 - 4000 Liège

 

Terug naar boven