Skip to Content

ING België opent 7e Client House in Antwerpen

Na Waver, Brussel, Gent, Aalst, Leuven, Luik en Namen krijgt nu ook Antwerpen een Client House. Op deze manier wil ING België de klantbeleving nog verbeteren, die meer dan ooit centraal staat in de strategie van de Groep.

Stel u een bankkantoor voor dat volledig afwijkt van het beeld dat spontaan in u opkomt. Beeld u een plaats in die zo ontworpen is dat u thuis in uw fauteuil lijkt te zitten, met een kop koffie binnen handbereik. U beschikt er ook over multimedia-instrumenten om uw bankverrichtingen af te handelen en alle mogelijkheden te ontdekken die deze tools voor u in petto hebben. Bovendien staan er adviseurs klaar om u verder te helpen met al uw praktische of financiële vragen en verzoeken, of u nu een particuliere klant, een vennootschap of een private banking-cliënt bent.

Het is op basis van dit concept met de focus op klantbeleving dat ING de Client Houses gecreëerd heeft. Het zijn ‘2.0’-kantoren waar de digitale aanpak en de persoonlijke dienstverlening met elkaar verzoend worden, en die tegelijkertijd een sterke lokale verankering hebben. Niet alleen via de inrichting - het Client House van Antwerpen zet het plaatselijke erfgoed in de kijker - maar ook via de aandacht voor en ondersteuning van organisaties die actief zijn in de regio. Voor de eerste periode zullen de verenigingen Clara Fey, Kind en Nier en We Love Marie gesteund worden. Tijdens en buiten de kantooruren staat er bovendien een vergaderzaal ter beschikking waardoor er een bijdrage geleverd wordt aan het economische, culturele en verenigingsleven in de streek.

Het Client House van Antwerpen is het zevende ING Client House in België. Tegen eind 2021 wenst ING België er een 15-tal te openen. Naast de opening van de Client Houses in de grote strategische steden, blijft ING België ook investeren in de renovatie van haar bestaande kantoren.

Praktische informatie
Uitgebreide openingsuren (vanaf 1 februari 2020):
​- Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 9u00 tot 18u00
​- Donderdag: 10u00 tot 19u00
​- Zaterdag: 10u00 tot 13u00
​Adres: Lange Gasthuisstraat 20 - 2000 Antwerpen

 

 

Contacteer ons

Press Office ING Belgium
ING Belgium

E: [email protected]

Terug naar boven