Skip to Content

ING lanceert "do your thing"

Mensen aanmoedigen meer bezig te zijn met wat hen beweegt

ING is 2020 begonnen met een nieuwe merkrichting, inclusief de eerste wereldwijde tagline van het bedrijf: ‘do your thing’. Het is een volgende stap in de Think Forward strategie van ING.

De nieuwe merkrichting laat zien dat we als ING mensen in staat stellen om een stap voor te blijven, zowel zakelijk als privé. Het gaat over mensen aanmoedigen om meer dingen te doen die hen raken. En het gaat erom dat mensen zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkste is, wetende dat zij, hetzij in hun privé- of professionele leven, hun wereld net een beetje beter kunnen maken.

Dit kan voor iedereen verschillend zijn. Of je nu een multinational leidt, de banjo leert spelen of afval van het strand opraapt.

ING is er om mensen te laten bankieren met minimale inspanning en maximale eenvoud door een uitstekende gebruikerservaring die vooral slim, gemakkelijk en persoonlijk is. Ervaringen die overal hetzelfde zijn.

Eerste campagne op Schiphol (Nederland)
Dit jaar zal ‘do your thing’ te zien zijn in alle marketing, communicatie- en sponsoractiviteiten, te beginnen met een nieuwe campagne op Amsterdam Schiphol Airport in januari. De campagne zal de komende 3 jaar te zien zijn op Schiphol aangezien ING en Schiphol hun samenwerking tot het eind van 2022 hebben verlengd. Hiermee behoudt ING haar prominente positie op alle luchtbruggen binnen en buiten.

De nieuwe campagne zal binnenkort ook op de lokale markten, waaronder de Belgische markt, te zien zijn. Deze campagnes zullen nieuwe merkelementen bevatten zoals een nieuwe stijl van fotografie, een aangepast logo en de nieuwe tagline ‘do your thing’.

 

 

 

Contacteer ons

Press Office ING Belgium
ING Belgium

E: pressoffice@ing.be

M: +32 478 66 21 58

Terug naar boven