Skip to Content
Technisch probleem op het netwerk van ING België na IT-onderhoudswerkzaamheden

Technisch probleem op het netwerk van ING België na IT-onderhoudswerkzaamheden

In de nacht van zaterdag op zondag voerde ING geplande IT-onderhoudswerkzaamheden uit toen zich een technisch probleem voordeed.

Dit incident heeft gevolgen voor bepaalde bankverrichtingen. Als gevolg hiervan is het momenteel niet mogelijk om de volgende transacties uit te voeren:

  • Alle soorten banktransacties via de ING Bank-app en via ING HomeBank.
  • Geld opnemen en storten bij ING-geldautomaten.
  • Geld storten op ING-rekeningen bij Batopin CASH-punten.

 

De beschikbare diensten zijn :

  • Betalingen met ING-debet- en kredietkaart.
  • Geldopnames bij Batopin CASH-punten of andere geldautomaten van derden.
  • Betalingen met Google Pay en Apple Pay.

 

Onze teams zijn zetten alles in het werk en doen hun uiterste best om het probleem voor maandagochtend 25 maart op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak voor onze klanten.

 

### Einde van het persbericht ###

Voor meer informatie:

Over ING

ING België is een universele bank die financiële diensten aanbiedt aan particulieren, ondernemingen en institutionele cliënten. ING Belgium S.A./N.V. is een dochtervennootschap van ING Group N.V. via ING Bank N.V. (www.ing.com). ​

​ING is een wereldwijd actieve financiële instelling met een sterke Europese aanwezigheid die bancaire diensten aanbiedt via zijn werkmaatschappij ING Bank. De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. De meer dan 60.000 werknemers van ING bieden diensten op het vlak van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in ruim veertig landen. ​

​De aandelen van ING Groep noteren op de beurzen van Amsterdam (INGA NA, INGA.AS), Brussel en op de New York Stock Exchange (ADR's: ING US, ING.N).

​Duurzaamheid maakt integraal deel uit van de strategie van ING, wat blijkt uit de leidende positie van ING in sectorbenchmarks. De Environmental, Social and Governance (ESG) rating van ING door MSCI werd in juli 2023 bevestigd met 'AA'. Sinds december 2023 beschouwt Sustainalytics het beheer van materiële ESG-risico's door ING als 'sterk'. Aandelen ING Groep zijn ook opgenomen in belangrijke duurzaamheids- en ESG-indexproducten van toonaangevende aanbieders Euronext, STOXX, Morningstar en FTSE Russell.

 

 

Contacteer ons

Renaud Dechamps
Spokesman & Media Relations Manager, ING Belgium

E: renaud.dechamps@ing.com

T: +32478662158

Terug naar boven