Skip to Content

Jan Vorstermans aangesteld als fund manager van het Ark Angels Activator Fund

Het Ark Angels Activator Fund is een initiatief van BAN Vlaanderen en ING België met de steun van het ARKimedes-Fonds van het Vlaams Gewest.

Jan Vostermans, voormalig COO van Telenet, neemt de rol van fund manager op vanaf 1 augustus 2019. Samen met Marc Mommaerts zal hij als fund manager van het Ark Angels Activator Fund de bestaande portfolio van het fonds beheren met het oog op het realiseren van lucratieve en interessante exits.

Jan vervangt Rudi Severijns die vanaf die dag voltijds aan de slag gaat als investment director van het KBC Focus Fund.

“Ik kijk ernaar uit om samen met Marc en het BAN-team de start-ups in de AAA Fund-portfolio succesvol te begeleiden. Hiervoor zal ik mijn ervaring en netwerk inzetten om hen te helpen groeien”, aldus Jan Vostermans.

Het Ark Angels Activator Fund NV is een gesloten risicokapitaalfonds met een kapitaal van € 14,8 miljoen. Het Fonds is erkend als ARKIV en heeft het statuut van Private Privak naar Belgisch recht bekomen. Het Fonds wordt beheerd door een door BAN Vlaanderen VZW, ING België en de fondsmanagers opgerichte beheersvennootschap. Het richt zich op investeringen in jonge groeibedrijven en ook in bedrijven in de groei- of overdrachtsfase met een exploitatiezetel in Vlaanderen.

 

 

Downloads

Contacteer ons

Press Office ING Belgium
ING Belgium

E: [email protected]

Terug naar boven