ING bevestigt vervroegd vertrek Eric Boyer de la Giroday als voorzitter van de Raad van Bestuur van ING België

ING bevestigt vervroegd vertrek Eric Boyer de la Giroday als voorzitter van de Raad van Bestuur van ING België

Eric Boyer de la Giroday treedt om persoonlijke redenen terug als voorzitter van de Raad van Bestuur en als Bestuurder van ING België aan het einde van de Algemene Vergadering eind april.

Ik sluit mijn hoofdstuk bij ING België op een mooie manier af met heel veel bijzondere warme momenten. De bank is voor mij mijn tweede thuis geweest waar ik de eer heb gehad om mij te laten omringen door zeer gemotiveerde medewerkers. Het is niet altijd gemakkelijk geweest gezien de nieuwe uitdagingen waar de bank voor stond en staat. Maar we hebben verschillende hordes genomen als een front. Ik ben iedereen in de bank dankbaar dat ik mijn passie als bankier heb ontwikkeld en nu de deur sluit bij de bank die me nauw aan het hart ligt”, zegt Eric Boyer, aftredend voorzitter van de RvB bij ING België.

Eric Boyer startte zijn loopbaan bij Citibank en later in 1984 bij Bank Brussel Lambert, de Belgische bank die ING in 1998 overnam. In 1999 stelde de Raad van Bestuur van ING België Boyer als lid aan. In 2011 verkozen de leden hem tot Voorzitter.

Met zijn decennialange ervaring als topbankier heeft Eric Boyer een bijzonder grote en waardevolle bijdrage geleverd tot ING België. Ik wens Eric zowel persoonlijk als in naam van alle medewerkers van ING België van harte te danken voor zijn erg gewaardeerde inzichten en jarenlange inzet. Ik zal hem missen, niet alleen voor zijn scherpe analyses maar ook voor zijn menselijke waarden en de prachtige samenwerking tijdens de laatste jaren”, zegt Erik Van Den Eynden, CEO van ING België.

Eric Boyer blijft in functie tot de eerstkomende algemene vergadering van 22 april 2020. Meer informatie over zijn opvolger wordt later gecommuniceerd.

Corporate
Contacteer ons

Julie Kerremans - Media Relations

Julie Kerremans - Media Relations