Skip to Content
ING België lanceert pre-registratie voor digitale, promotionele termijnrekening in aanloop naar vervaldag Staatsbon

ING België lanceert pre-registratie voor digitale, promotionele termijnrekening in aanloop naar vervaldag Staatsbon

Brussel - ING België opent vanaf vandaag de pre-registratie om geïnformeerd te worden over de actie die van toepassing zal zijn bij opening van de promo op de termijnrekening. De bank biedt deze mogelijkheid aan in de aanloop naar de vervaldag van de Staatsbon op 4 september. Concreet kan iedereen zich tot 20 augustus pre-registreren om een bonus te ontvangen, bovenop de rente verkregen door het openen van een digitale, promotionele termijnrekening. Deze pre-registratie is weliswaar zonder enige verplichting. Eind augustus volgt de aankondiging van de finale rente, waarvoor het de moeite loont om tot die tijd geduld te oefenen. Pas dan kan de klant beslissen of en hoe hij de promotionele termijnrekening wenst te openen. Met dit initiatief zet de bank zijn ambitie kracht bij om de spaar- en beleggingsmarkt toegankelijk te maken voor iedereen.

Wat deze termijnrekening onderscheidt van andere spaar- en beleggingsproducten is de promotionele actie die eraan gekoppeld is. De pre-registratie is volledig flexibel en houdt bovendien geen enkele verplichting in. Er wordt met andere woorden geen boete toegepast indien klanten beslissen om toch geen termijnrekening te openen. Wie zich gepreregistreerd heeft en vervolgens, tijdens de campagne (vanaf eind augustus) beslist om een termijnrekening te openen, kan bovendien rekenen op een bonus van 0,20% brutojaarrente en dit ongeacht het bedrag. Deze bonus zal na de looptijd van de termijnrekening worden uitbetaald, samen met het kapitaal en de rente.

Eenvoudig én vlot toegankelijk

Van zodra de rente bekend wordt gemaakt, heeft de klant absolute keuzevrijheid of hij de ING-termijnrekening wenst te openen en de manier waarop: vanuit je zetel, 100% digitaal via de ING Banking-app of Home’Bank, of via één van de ING-kantoren.

Sali Salieski, Head of Retail & Private Banking bij ING België:

"Met onze termijnrekening zetten we in op eenvoud, toegankelijkheid en een interessante rente. Dit met focus en volle overtuiging op de kern en tevens het doel van ING - ‘empowering people to stay a step ahead in life and in business’ – om obsessief bezig te zijn met het groeien en beschermen van de financiële welvaart van al onze klanten."

Over ING

ING België is een universele bank die financiële diensten aanbiedt aan particulieren, ondernemingen en institutionele cliënten. ING Belgium S.A./N.V. is een dochtervennootschap van ING Group N.V. via ING Bank N.V. (www.ing.com).  

ING is een wereldwijd actieve financiële instelling met een sterke Europese aanwezigheid die bancaire diensten aanbiedt via zijn werkmaatschappij ING Bank. De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. De meer dan 60.000 werknemers van ING bieden diensten op het vlak van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in ruim veertig landen.

De aandelen van ING Groep noteren op de beurzen van Amsterdam (INGA NA, INGA.AS), Brussel en op de New York Stock Exchange (ADR's: ING US, ING.N). 

Duurzaamheid maakt integraal deel uit van de strategie van ING, wat blijkt uit de leidende positie van ING in sectorbenchmarks. De Environmental, Social and Governance (ESG) rating van ING door MSCI werd in juli 2023 bevestigd met 'AA'. Sinds december 2023 beschouwt Sustainalytics het beheer van materiële ESG-risico's door ING als 'sterk'. Aandelen ING Groep zijn ook opgenomen in belangrijke duurzaamheids- en ESG-indexproducten van toonaangevende aanbieders Euronext, STOXX, Morningstar en FTSE Russell. 

Contacteer ons

Press Office ING Belgium
ING Belgium

E: pressoffice@ing.be

M: +32 478 66 21 58

Terug naar boven