ING België geeft de Rode Duivels een gigantisch shirt mee naar Brazilië, getekend door 80.000 supporters

ING België komt opnieuw origineel uit de hoek met een gigantisch shirt getekend door 80.000 trotse supporters.

PERSINFO
Brussel • 10 juni 2014

ING België geeft de Rode Duivels een gigantisch shirt mee naar Brazilië, getekend door 80.000 supporters


Als partner van de Rode Duivels pakte ING België de jongste maanden uit met diverse initiatieven rond het thema "Ready for Brazil?". Zo trekken een aantal gelukkige winnaars van de wedstrijd straks effectief naar Brazilië. Maar daarnaast komt ING België opnieuw origineel uit de hoek met een gigantisch shirt getekend door 80.000 trotse supporters. De handtekeningen werden de voorbije weken overal in België verzameld.

ING België zamelde op diverse plaatsen van het land tienduizenden handtekeningen in op rode doeken. Deze doeken werden verwerkt tot een gigantisch shirt dat zal meereizen naar de wereldbeker. Duizenden supporters zullen er hierdoor alvast virtueel bij zijn in Brazilië. Het shirt reist de Duivels achterna en zal ter plaatse uitgespreid worden op een plaats die voorlopig nog geheim gehouden wordt


In een eerste fase wordt het gigantisch shirt van 12 m op 15 m uitgerold op een veld nabij de piste waarlangs het vliegtuig van de Rode Duivels zal opstijgen. Zo zullen niet alleen de Rode Duivels maar ook talloze andere vliegtuigreizigers het shirt bij vertrek of aankomst op de nationale luchthaven vanuit de lucht te zien krijgen.

Daarna reist het shirt de spelers achterna in een voorlopig nog geheime plaats waar dit symbool van ons nationaal voetbalteam en zijn supporters volledig tot zijn recht zal komen.

Inge Ampe, Marketingdirecteur bij ING: “Met ons partnership met de Rode Duivels willen wij niet alleen het voetbal steunen. Wij willen ook de fans laten delen in het avontuur. Via hun handtekening op het gigantische shirt kunnen talloze supporters onze nationale ploeg alvast virtueel steunen in Brazilië.

Volg de acties van ING België en de getuigenissen van de winnaars van de wedstrijd gedurende de hele wereldbeker oping.be/football.

_______________________

Voor meer informatie:
Persdienst : + 32 2 547 24 84, [email protected]

 
Sponsoring
Contacteer ons

Vanessa Zwaelens - Head of External Communication

Tiziana Rizzo - Media Relations

Julie Kerremans - Media Relations

Vanessa Zwaelens - Head of External Communication

Tiziana Rizzo - Media Relations

Julie Kerremans - Media Relations