Skip to Content

ING België: Best Treasury & Cash Management Provider 2016

ING België is door het prestigieuze Amerikaanse maandblad Global Finance uitgeroepen tot de beste Belgische bank voor thesaurie- en liquiditeitsbeheer van 2016.

ING België is door het prestigieuze Amerikaanse maandblad Global Finance uitgeroepen tot de beste Belgische bank voor thesaurie- en liquiditeitsbeheer van 2016.


Het magazine Global Finance wordt verpreid in 158 landen en heeft ook een website: www.gfmag.com. Tot de doelgroep behoren voornamelijk de voorzitters, CEO’s, CFO’s, thesauriers en financiers van ondernemingen. Meer dan 50.000 personen zijn geabonneerd op Global Finance.

Elk jaar beloont het verschillende ondernemingen en financïële instellingen die zich onderscheiden op hun markt of in een bepaald soort activiteit.

Dit jaar viel ING meerdere keren in de prijzen: ING België, ING Nederland en ING Rusland werden uitgeroepen tot “Best Treasury & Cash Management Providers” op hun respectieve markten.

Daarnaast werd ING bekroond als “Best Bank for Working Capital Optimization” in zowel West-Europa als Centraal en Oost- Europa.

Voor de toekenning van deze prijs baseerde Global Finance zich op een enquête afgenomen bij zijn lezers en op gegevens van analisten uit de sector en technologie-experten. Een waaier aan zowel subjectieve als objectieve criteria werden onderzocht: rendabiliteit, marktaandeel, dienstverlening aan de klanten, competitieve prijzen, innovatie, de mate waarin ze zich onderscheiden van de concurrenten op het vlak van basisdienstverlening.

Klik op deze link voor het persbericht gepubliceerd door Global Finance.
----------------------

Voor meer informatie:

Persdienst ING België: T 02 547 24 84, pressoffice@ing.be

Contacteer ons
Vanessa Zwaelens Head of External Communication

Follow ING on