Skip to Content

Bij ING rijmt mobiliteit op ecologie, veiligheid en comfort

Van 16 tot 22 september is het de Week van de Mobiliteit. Voor ING België is dat het uitgelezen moment om zijn medewerkers te wijzen op het belang van ecologische, veilige en comfortabele mobiliteit.

Van 16 tot 22 september was het de Week van de Mobiliteit. Voor ING België is dat het uitgelezen moment om zijn medewerkers te wijzen op het belang van ecologische, veilige en comfortabele mobiliteit.

Een overzicht van onze diverse acties:

De mobiliteits-challenge

Een week lang spanden teams van 6 tot 10 medewerkers zich in om hun voetafdruk met de helft te verkleinen. Daarvoor legden ze hun woon-werktraject af met het openbaar vervoer, al carpoolend, met de fiets of te voet.

Autoloze zondag op de fiets

Op de autoloze zondag in Brussel konden een aantal medewerkers de (al dan niet elektrische) fietsen van ING gebruiken. ING België heeft een vloot van 24 fietsen die medewerkers mogen gebruiken om tussen twee gebouwen van ING te pendelen.

Infosessies over duurzame mobiliteit

Johan De Mol, professor aan de Universiteit van Gent en duurzaamheidsspecialist, gaf een conferentie voor onze medewerkers over duurzame mobiliteit , in de twee centrale hoofdzetels van ING België in Brussel. 

Voor een veiligere mobiliteit…

Medewerkers die hun auto in de parking van de twee centrale hoofdzetels in Brussel parkeerden, konden hun voorruit en bandendruk laten nakijken. Ze konden ook hun fiets laten graveren om het risico op diefstal te verkleinen.

Contacteer ons
Vanessa Zwaelens Head of External Communication

Follow ING on